TeacherSpa

Perfecționare

Secțiunea Perfecționare îți pune la dispoziție materiale utile pentru perfecționarea continuă. Aici vei găsi modele de portofoliu al cadrului didactic la disciplinele: limba română, limba engleză și matematică, care îți vor fi utile în eventualitatea unor inspecții sau în organizarea muncii la clasă. Îți punem la dispoziție următoarele:

Secțiunea de workshopuri pentru pregătirea inspecției școlare din cadrul platformei Teacherspa îți vine în ajutor cu workshopuri online care să te ajute în pregătirea inspecției școlare. Participând la workshopurile noastre, vei afla ce pași să urmezi pentru pregătirea inspecției și cum să alcătuiești portofoliul pentru inspecție. Pentru pregătirea inspecției școlare, accesează următoarele resurse:

Limba română

  •       Portofoliul profesorului de limba română

Limba engleză

  •       Portofoliul profesorului de limba engleză

Matematică

  •       Portofoliul profesorului de matematică

Mai mult, dacă în acest an școlar trebuie să susții și examenul de titularizare sau de definitivat, secțiunea Cursuri a platformei Teacherspa vine în ajutorul celor interesați cu o serie de cursuri pentru pregătirea examenului de titularizare și a examenului de definitivat. Acestea sunt construite în conformitate cu programele pentru titularizare și programele pentru definitivat și îți oferă acces atât la un suport de curs descărcabil, cât și la workshopuri de pregătire pentru examenul de titularizare și examenul de definitivat. În curând, vei avea acces la următoarele resurse:

Curs de pregătire pentru
titularizare/ definitivat la
limba română

Curs de pregătire pentru
titularizare/ definitivat la
limba engleză

Curs de pregătire pentru
titularizare/ definitivat la
matematică

Află când apar materiale noi!

Disciplina ta: