TeacherSpa

Întrebări frecvente

Înregistrare

Pentru a te înregistra cu ajutorul unei adrese de e-mail, trebuie să parcurgi toți pașii de aici și să te asiguri că introduci o adresă de email validă și actuală. După ce apeși pe butonul de înregistrare, vei fi redirecționat în contul tău. Vei primi și un email cu credențialele alese, pe care le vei folosi pe viitor la logarea în cont. 

Dacă nu găsești acel email în inbox, verifică spam-ul, pentru orice eventualitate.

 

 1. Deschide pagina de login de pe teacherspa.ro și apasă pe “Ai uitat parola?”, care se afla sub căsuța “Parolă”, în partea dreaptă.
  2. Introdu numele de utilizator sau  adresa de email cu care a fost înregistrat contul tău, iar noi îți vom trimite un email cu un link de resetare a parolei. Accesează linkul și urmează pașii.

Dacă faci totul bine, dar tot nu funcționează, contactează-ne la office@teacherspa.ro

 

Înregistrarea este complet gratuită și îți oferă posibilitatea de a utiliza gratuit o parte din conținutul TeacherSpa.

Înregistrarea pe teacherspa.ro îți oferă posibilitatea de a:
– viziona gratuit o parte dintre video-urile disponibile pe site;
– rezolva gratuit câteva teste;
– viziona și descărca o parte din materialele disponibile pe site.

Abonamentele includ beneficiile enumerate mai sus, precum și întregul conținut al platformei TeacherSpa la una dintre disciplinele: limba engleză, română sau matematică. Dacă activezi unul dintre abonamente, vei putea utiliza absolut toate materialele din secțiunea dedicată disciplinei alese.

 

Conținut

Abonamentul include toate materialele disponibile pentru disciplina aleasă.

Prețuri și abonament

Abonamentele TeacherSpa sunt repartizate pe discipline și includ accesul la toate materialele dedicate disciplinei alese, astfel:

Limba engleză

 • 360 Ron/ la 6 luni (60 Ron/ lună)  pentru un abonament pe 6 luni;
 • 600 Ron/ an (50 Ron/ lună) pentru un abonament de un an.

Activează unul dintre abonamente pentru perioada dorită de aici.

Limba română

 • 39 Ron/ pentru un abonament de 1 lună;

Activează unul dintre abonamente pentru perioada dorită de aici.

Matematică

 • 38 Ron/ pentru un abonament de 1 lună;

Activează unul dintre abonamente pentru perioada dorită de aici.

 

Plata abonamentelor TeacherSpa se poate face prin card bancar. Conectează-te la contul prin care dorești să achiziționezi unul dintre abonamente și selectează „Obține acces” pe pagina cu disciplina dorită.

Sistemul nostru te va ghida automat prin întregul proces de plată. Mai întâi, selectează abonamentul dorit, apasă pe „Abonează-te” apoi completează datele tale personale și detaliile cardului tău bancar și, în final, apasă pe „Abonează-te”.

Abonamentul va fi activat automat în contul tău după procesarea plății.

 

Când serviciul “Reînnoire automată a abonamentului” este activat, abonamentul tău va fi reînnoit automat pentru aceeași perioadă pentru care ai plătit ultima dată.

În acest scop, cardul bancar utilizat pentru plata ultimului abonament va fi debitat cu suma corespunzătoare, cu 1 zi înainte de expirarea abonamentului curent. 

Serviciul “Reînnoire automată a abonamentului” este activat atunci când achiziționezi unul dintre abonamentele TeacherSpa cu un card bancar. O altă modalitate prin care poți activa acest serviciu este modificarea manuală a opțiunilor acestuia din “Contul meu”. Îl poți dezactiva oricând din același loc, unde vei vedea data următoarei plăți, tipul de abonament și suma care va fi plătită pentru acesta. Tot acolo, poți actualiza și datele cardului pe care dorești să-l utilizezi.

 

Poți dezactiva oricând reînnoirea automată a abonamentului, accesând pagina “Contul meu”. Acolo, vei intra la ”Comenzi”, butonul aflându-se în bara de meniu a contului.  Acum poți vizualiza comanda aferentă abonamentului în curs și mergi pe butonul albastru – ”vezi”.  Se va deschide o fereastră nouă cu detaliile comenzii și vei apăsa pe butonul albastru ”view”. De aici, poți acționa pentru a anula abonamentul (apăsând ”anulează”) sau pentru a schimba metoda de plată (”schimbă plata”), dacă cardul a expirat între timp sau dorești acest lucru în mod expres. 

Prin dezactivarea reînnoirii automate, nu pierzi accesul la conținutul abonamentului curent.

 

Poți reactiva oricând reînnoirea automată a abonamentului, accesând pagina “Contul meu”. Dacă serviciul este inactiv, vei vedea un buton pentru activarea acestuia – ”reactivate”. 

Pentru activarea cu succes a serviciului “Reînnoire automată a abonamentului”, cardul tău trebuie să fie valabil și să aibă fonduri disponibile suficiente pentru plata abonamentului ales.

 

Poți afla câte zile au mai rămas până la sfârșitul abonamentului tău și data la care va fi efectuată următoarea plată automată, accesând pagina “Contul meu”. În același loc, vei vedea tipul de abonament pentru care vei fi taxat, iar dacă este necesar, îți vei putea actualiza datele cardului bancar pe care doriți să-l utilizezi.

 

Tehnic

Conexiunea la internet este foarte importantă pentru utilizarea completă a TeacherSpa. Prin intermediul unei conexiuni la internet, poți viziona lecții video, rezolva teste și consulta celelalte materiale disponibile. Toate acestea se întâmplă în timp real și cu ajutorul internetului.

 

Recomandarea noastră este ca fiecare utilizator să aibă propriul profil personal, cu un abonament separat. Din motive de securitate a conturilor utilizatorilor noștri, am creat site-ul astfel încât un cont să nu poată fi accesat de pe mai multe dispozitive sau browsere în același timp.

Sunt mai multe motive pentru care fiecare utilizator ar trebui să aibă propriul profil. Iată câteva dintre ele:

– Poți studia când și unde dorești;
– Îți urmărești progresul;
– Profilul este protejat și nu poate fi folosit de alte persoane fără cunoștința și consimțământul tău.

 

În cazul în care ai dificultăți tehnice care nu-ți permit să utilizezi toate funcționalitățile oferite de TeacherSpa, contactează-ne imediat prin email la office@teacherspa.ro și te vom ajuta!

Cu cât ne oferi mai multe informații despre problema cu care te confrunți, cu atât mai rapid și mai ușor o vom găsi și o vom remedia. Iată câteva întrebări la care așteptăm să ne răspunzi pentru a înțelege mai bine situația și pentru a te ajuta în cel mai scurt timp posibil.

 1. Descrie în detaliu ceea ce vezi pe ecran. Vezi vreun mesaj? Trimite-ne o captură a ecranului pe care îl vezi pentru a ne da seama ce se întâmplă.
  2. Ce dispozitiv folosești pentru a accesa TeacherSpa- computer, laptop, tabletă sau telefon?
  3. Ce browser folosesti pentru a te conecta – Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer sau altul?

 

Află când apar materiale noi!

Disciplina ta: